Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA2017 års KCA-nominerade är...

Februari är här och vi närmar oss årets Kids’ Choice Awards med stormsteg! KCA är en gala med musik, sketcher och massvis med slime!

Men framför allt är det en prisutdelning där DU och barn från resten av världen röstar fram vinnare i kategorier som Favoritartist, Favoritfilm och Favoritvloggare.

Röstningen i årets Kids’ Choice Awards har ÖPPNAT! Klicka här, så kommer du rakt till röstningssidan.

I år har Sverige två kategorier - Sveriges favoritstjärna och Sveriges favoritvloggare. Dom nominerade är:

SVERIGES FAVORITSTJÄRNA
(Till höger, från toppen och ned)

Zara Larsson

Zara Larsson som vid 19 års ålder redan är ett svenskt stjärnskott i musikvärlden. Hon slog först igenom i TV4:s Talang 2008 och gav fyra år senare ut sin första hitsingel Uncover. Hitsen har sedan dess ramlat in, med låtar som grammislåten Carry You Home, USA-debuten Rooftop, platinalåten Lush Life och senaste megasingeln I Would Like.

The Fooo
Conspiracy

Felixs, Oscars, Oscars och Omars första bokstäver bildar ordet Fooo i Fooo Conspiracy, en grupp som gör pop och R&B. De bubblade i musik-Sverige när dom uppträdde i Musikhjälpen och Idol 2013 och slog sen igenom med sin singel Build A Girl. Sedan kom skivkontraktet och med det list-toppande hits som My Girl, Run With Us och Jimi Hendrix.

Dolly Style

Holly, Molly och Polly är gruppen Dolly Style som slog igenom i Melodifestivalen 2015 med låten Hello Hi och var även med året efter med låten Rollercoaster. Dolly Style sticker ut med sin stil, inspirerad av japansk kultur som fairy key, gyaru och lolita.

Marcus & Martinus

Marcus och Martinus är två superbegåvade popartister och tvillingbröder(!) från Trofors i Norge som slog igenom när dom vann den norska musikfestivalen Melodi Grand Prix Junior med låten To dråper vann (Två droppar vatten på svenska). Det var då och numera är säljer dom ut Skandinavium och Ericsson Globe på en kvart och tar emot pris efter pris!

SVERIGES FAVORITVLOGGARE
(Till vänster, från toppen och ned)


MissLisibell

MissLisibell, eller Lisa Johnsson som hon heter IRL, laddade upp sin första YouTube-video vid 10 års ålder. Nu vid 15 års ålder är hon en del av nätverket SPLAY och hennes kanal över 400 000 följare. Till en början handlade vloggarna på Lisas kanal om sminktips och roliga glasstester - på senare tid har hennes följarskara också fått en inblick i hennes liv, då hon ofta pratar om sitt liv och delar med sig av intressen och åsikter som är viktiga för henne.Therese Lindgren

Sedan 2013 Therese en av Sveriges största Youtubekanaler med nästan 10 miljoner videovisningar i månaden. I sina vloggar pratar hon ofta om ämnen som särskilt engagerat är djurrätt, veganism, skönhet och psykisk ohälsa.
2016 debuterade Therese som författare med boken ”Ibland mår jag inte så bra”, där hon berättar om mina egna erfarenheter av psykisk ohälsa uppblandat med viktig fakta.

Vlad Reiser

Vi hade äran att ha Vlad Reiser som programledare för senaste säsongen av vår serie Hey Nickelodeon som gick på Nickelodeon 2016. Vlad är ena halvan av YouTube-kanalen NormelTV tillsammans med Daniel Norberg. I deras videos gör de ofta pranks, utmaningar, reaktionsspratt och gamingstreams.

Manfred Erlandsson

Manfred började med YouTube 2008 när han lade upp videos på sig själv och sina vänner när de skejtade. Numera har han över 200 000 prenumeranter och är med i nätverket Splay. Hans videos är oftast sketcher eller roliga vloggar och inte sällan har han med sig andra YouTubers som Hampus Hedström och Frida Söderlund.