Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA
Original

100 saker att göra före High School

(Säsong 0 Avsnitt 6)
Denna videon är på semester. Men det finns andra 100 saker att göra före High School videos för dig att se på den här sidan.

100 saker att göra före High School Bilder

CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul. CJ Martin är fast besluten om att ta sig an högstadielivet så episkt som möjligt! Hon och hennes bästa kompisar, Fenwick och Crispo, jobbar på en (ständigt växande..) lista med utmaningar. Tillsammans kommer de att ta chanser, skapa minnen och förvandla v Fenwick är smartast i klassen, kanske i hela världen. När gänget möter en ny utmaning är det han som bidrar med hjärnkapacitet och ställer de rätta frågorna - för att det är vad en framtida världsledare gör. Efter en uppdaterad frisyr, en ny schysst jacka och med det ett nyfunnet swag blir Crispo snabbt utsedd till skolans coolaste kille. Men han kommer alltid att vara lojal mot sina två bästa kompisar och entusiastisk över alla utmaningar de tar sig an tills CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul. CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul.

CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul.

Previous
  • CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer s...
  • CJ Martin är fast besluten om att ta sig an högstadielivet så episkt som möjligt! Hon och hennes ...
  • Fenwick är smartast i klassen, kanske i hela världen. När gänget möter en ny utmaning är det han ...
  • Efter en uppdaterad frisyr, en ny schysst jacka och med det ett nyfunnet swag blir Crispo snabbt ...
  • CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer s...
  • CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att High School börjar närma sig. De bestämmer s...
Next