Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA
Original

SuperJul!

En reggaepotatis till jul
Game Shakers-gänget hälsar på Double G under inspelningen av hans direktsända julspecial. Men under öppningsnumret fattar hans hår eld, och det blir upp till gänget att rädda showen.
(Säsong 1 Avsnitt 3)
Denna videon är på semester. Men det finns andra SuperJul! videos för dig att se på den här sidan.

SuperJul! Videos

Juldansmix

Kira Kosarin och Jack Griffo visar upp sina coolaste juldanssteg!

SuperJul! Bilder

En Superjul med Nickelodeon!  Julen är späckad med överraskningar på Nickelodeon! Vi har julfeeling och det kommer snöa och hoas på TV, webben och i NickPlay appen. Med massa juliga avsnitt och klipp och gör-din-egen-julgransida är vi säkra på att du kommer i stämning och knappt kan vänta på julafton!  När julen närmar sig, vid den 19:e December kommer vi visa våra bästa julepisoder både på morgonen från 6:55 och på kvällen kommer en ny dos julstämning kl. 17.10 med bland annat Henry Danger, Famijen Thunderman, Game Shakers och Fairly Odd Parents.  Till julen visar vi vår fina film Albert om ett litet träd som önskar att han kunde bli Empire Citys årliga julträd.  På nyår kommer vi visa en nyårsspecial av olika filmer: Barnyard med det animerade gänget i ”Bondgården” som tillbringar sina dagar med att sjunga, dansa och spela människorna spratt och Megamind där skurken Megaminds drömmar blir sanna när han tar kontrollen över Metro City. Såklart är SvampBob med med den senaste SvampBob Fyrkant-filmen.  Under hela julen kommer du att kunna stajla ditt EGET träd med Nickelodeon-prylar och skryta för dina vänner om det! Du hittar sidan här.  Från oss alla på Nickelodeon, till er alla tittare - en god jul!

En Superjul med Nickelodeon! Julen är späckad med överraskningar på Nickelodeon! Vi har julfeeling och det kommer snöa och hoas på TV, webben och i NickPlay appen. Med massa juliga avsnitt och klipp och gör-din-egen-julgransida är vi säkra på att du kommer i stämning och knappt kan vänta på julafton! När julen närmar sig, vid den 19:e December kommer vi visa våra bästa julepisoder både på morgonen från 6:55 och på kvällen kommer en ny dos julstämning kl. 17.10 med bland annat Henry Danger, Famijen Thunderman, Game Shakers och Fairly Odd Parents. Till julen visar vi vår fina film Albert om ett litet träd som önskar att han kunde bli Empire Citys årliga julträd. På nyår kommer vi visa en nyårsspecial av olika filmer: Barnyard med det animerade gänget i ”Bondgården” som tillbringar sina dagar med att sjunga, dansa och spela människorna spratt och Megamind där skurken Megaminds drömmar blir sanna när han tar kontrollen över Metro City. Såklart är SvampBob med med den senaste SvampBob Fyrkant-filmen. Under hela julen kommer du att kunna stajla ditt EGET träd med Nickelodeon-prylar och skryta för dina vänner om det! Du hittar sidan här. Från oss alla på Nickelodeon, till er alla tittare - en god jul!

Previous
  • En Superjul med Nickelodeon!  Julen är späckad med överraskningar på Nickelodeon! Vi har julfeeli...
Next