Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA
Original

Tickety Toc

Boll-dags/Bowling-dags
När tvillingarna ska blåsa upp sin punkterade boll så blir den stor som ett hus. När luften släpps ut, far den iväg med dem och för dem till en ö långt borta. /Tommys fingrar fastnar i McKugghjuls automatiska bowlingklot (med käggel-sökande teknologi).
(Säsong 2 Avsnitt 7)
Denna videon är på semester. Men det finns andra Tickety Toc videos för dig att se på den här sidan.

Tickety Toc Bilder

Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ligger en extraordinär värld där de två oskiljaktiga hjältar Tommy och Tallulah och deras eklektiska vänner tävlar att hålla klockan tickandes och ringandes i tid! Tommy är en 8år gammal och han är smart, rolig, uppfinningsrik och alltid redo för äventyr. Tallulah är också 8år och är Tommys tvillingsyster och den kreativa halvan av duon. Pufferty är ett glatt och tuffande tåg. Han hjälper invånarna i staden Tick Tack att komma runt och är alltid i tid. McGoggin är staden Tick Tacks vaktmästare, mer känd som "Dr. Klocka" Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ligger en extraordinär värld där de två oskiljaktiga hjältar Tommy och Tallulah och deras eklektiska vänner tävlar att hålla klockan tickandes och ringandes i tid! Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ligger en extraordinär värld där de två oskiljaktiga hjältar Tommy och Tallulah och deras eklektiska vänner tävlar att hålla klockan tickandes och ringandes i tid!

Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ligger en extraordinär värld där de två oskiljaktiga hjältar Tommy och Tallulah och deras eklektiska vänner tävlar att hålla klockan tickandes och ringandes i tid!

Previous
  • Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ...
  • Tommy är en 8år gammal och han är smart, rolig, uppfinningsrik och alltid redo för äventyr.
  • Tallulah är också 8år och är Tommys tvillingsyster och den kreativa halvan av duon.
  • Pufferty är ett glatt och tuffande tåg. Han hjälper invånarna i staden Tick Tack att komma runt o...
  • McGoggin är staden Tick Tacks vaktmästare, mer känd som "Dr. Klocka"
  • Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ...
  • Tick Tack är en helt ny serie för våra yngre tittare där allting kan hända! Bakom klockans yttre ...
Next