Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA
Original

Huset Anubis

Huset Anubis säsong 6 avsnitt 3
(Säsong 3 Avsnitt 73)
Denna videon är på semester. Men det finns andra Huset Anubis videos för dig att se på den här sidan.

Huset Anubis Bilder

I Huset Anubis bor ett gäng tonåringar under sin gymnasietid. Ett gäng du skulle älska att hänga med. Fram tills...
När Nina är ny i det mörka Huset Anubis råkar hon hitta ett gammalt mysterium som varit undangömt i många år. Hon borde inte ha varit så nyfiken...

Följ med till Huset Anubis där mysterier, kärlek och rädsla är vardag för tonåringarna Amber, Abbe, Fabian, Johan, Maja, Mick, Nina och Patricia.

Nina kommer ny till Huset Anubis. Med sitt blyga och hemlighetsfulla yttre, ställer hon till med mycket. Hon är den första som kommer i kontakt med mysteriet Huset Anubis och hänger med till det bittra slutet, trots faran. Abbe är världens största skräckfanatiker och älskar att skrämma livet ur folk. Han är inte så bra på att hålla sig till reglerna eller på att lyda order. Det var Patricias bästa vän som under mystiska omständigheter försvann från Huset Anubit, så att bo kvar där har påverkat henne mest av alla. Vad kommer hon att göra när de andra i huset hamnar i trubbel? Fabian är den tystlåtne, mogna och allvarliga tänkaren i huset, och helt klart den mest vuxna. Han verkar vara väldigt säker på sig själv, men när den nya tjejen Nina flyttar in ändras plötsligt allt. Amber är en väldigt spontan person och tänker sällan på vad hon gör. Detta innebär såklart att hon ofta hamnar i både knäppa och roliga situationer. Amber har en väldigt livlig fantasi. Jon har alltid gått i sin fars fotspår, men det har inte gett honom många vänner. Kanske inte så konstigt med tanke på att Jons pappa sitter i fängelse och är allmänt obehaglig överlag. Maja håller ett öga på allt och alla, och har stenkoll på allt som händer i Huset Anubis. Hon är en riktig plugghäst och smart som få. Mick är en snygg och sportig kille som älskar att surfa, åka snowboard och hänga med kompisar. Vart han än går faller tjejerna som furor för hans charm, men det bryr han sig inte om.

I Huset Anubis bor ett gäng tonåringar under sin gymnasietid. Ett gäng du skulle älska att hänga med. Fram tills... När Nina är ny i det mörka Huset Anubis råkar hon hitta ett gammalt mysterium som varit undangömt i många år. Hon borde inte ha varit så nyfiken... Följ med till Huset Anubis där mysterier, kärlek och rädsla är vardag för tonåringarna Amber, Abbe, Fabian, Johan, Maja, Mick, Nina och Patricia.

Previous
 • I Huset Anubis bor ett gäng tonåringar under sin gymnasietid. Ett gäng du skulle älska att hänga ...
 • Nina kommer ny till Huset Anubis. Med sitt blyga och hemlighetsfulla yttre, ställer hon till med ...
 • Abbe är världens största skräckfanatiker och älskar att skrämma livet ur folk. Han är inte så bra...
 • Det var Patricias bästa vän som under mystiska omständigheter försvann från Huset Anubit, så att...
 • Fabian är den tystlåtne, mogna och allvarliga tänkaren i huset, och helt klart den mest vuxna. Ha...
 • Amber är en väldigt spontan person och tänker sällan på vad hon gör. Detta innebär såklart att ho...
 • Jon har alltid gått i sin fars fotspår, men det har inte gett honom många vänner. Kanske inte så ...
 • Maja håller ett öga på allt och alla, och har stenkoll på allt som händer i Huset Anubis. Hon är ...
 • Mick är en snygg och sportig kille som älskar att surfa, åka snowboard och hänga med kompisar. Va...
Next