Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA

Vi tycker alltid det är roligt att höra vad ni tycker om Nickelodeon och några funderingar som många har delar vi med oss av här!

Jag vill gärna veta mer om mina favorit-serier! Hur går jag till väga?

Det var precis vad vi trodde! Därför har vi sett till att du lätt kan hitta både bilder och texter om alla våra serier här på hemsidan. Välj en av dina favoriter längst upp på sidan!

Hur vet jag när mina favoritprogram sänds på TV?

Om du tittar på Nickelodeon så får du med jämna mellanrum reda på när de olika programmen sänds. Fast ibland har man ju annat att göra och då kan du lätt hitta sändningstiderna här på hemsidan. Välj rubriken "TV" så kan du antingen kolla in TV-tablån eller se vad som t.ex. sänds just nu!

Vilka tider sänds Nickelodeon?

Nickelodeon kan du se på TV varje dag från kl. 05.00 på morgonen till kl. 22.00 på kvällen!

Varför är det så många repriser?

Vi kan inte förvänta oss att du tittar på Nickelodeon hela dagarna! Det skulle inte vara så bra om vi sänder en ny serie utan repriser, tänk om du skulle missa något! Då är det inte lika lätt och roligt att hänga med sen. Det är därför man har repriser - så att du inte ska behöva oroa dig för att missa något avsnitt! Du kan gå ut och ha kul med dina kompisar eller göra precis vad du vill! Nickelodeon finns alltid kvar för dig när du kommer tillbaka.

Jag vill också kunna se Nickelodeon! Hur går jag till väga?

Vad kul! Du hittar vilka operatörer vi finns hos på den här sidan. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på nick_norden@vimn.com.

Varför svarar ni inte på mina brev?

Åh, vad vi skulle vilja hinna göra det! Det är så många som skriver så det finns tyvärr inte tid att svara på alla även om vi läser allting och sätter upp alla teckningar på våra väggar! Vi är väldigt glada över att så många skriver till oss och gör allt för att hinna svara så många som möjligt!

Varför vinner aldrig jag?

Det är bara barn som vinner på Nickelodeon, men som du kan tänka dig får vi in TUSENTALS bidrag till varje tävling och oftast kan vi bara utse en vinnare. Om du har tävlat och inte vunnit, bli inte besviken utan försök istället igen!

Kan jag delta i samma tävling mer än en gång?

Nej, tyvärr inte! Dina svar läggs in i vår databas och registreras bara en gång.