Stäng

Visste du att din
webbläsare är föråldrad?
Det kan hända att den inte är kompatibel med vår hemsida.

Välj en webbläsare

GÅ TILLBAKA
VÄND PÅ DIN ENHET FÖR ATT SPELA

Vad är Nickelodeon?

Vi är en svensk tv-kanal för barn. Vi på Nickelodeon tycker att media ska vara mer än bara säkert och underhållande. Barnen ska lära sig något när de tittar på Nickelodeon eller besöker Nickelodeons hemsida. Därför är våra serier och karaktärer uppbyggda på det liv som barnen känner igen från dagis, skola och familj.

Utvecklingen inom media går snabbt framåt, du ser säkert på andra program än vad dina föräldrar gjorde i din ålder. På samma sätt har barn-tv utvecklats, men vet du vad? Vi på Nickelodeon har fantastiska svenska undersökningar utifrån barns önskan och expertråd om vad som är bra för barn och hur barn tänker. Det är därför Nickelodeon vet vad barnen vill ha idag och noggrant väljer ut innehåll utifrån dessa undersökningar.

Varje vardagsmorgon visar vi NickJr-program som främst riktar sig till barn i åldern 2-5 år. Detta visas kl.05.00-06.35.

De andra programmen vi visar fram till kl. 22.00 riktar sig främst till barn i åldern 6-14 år. Självklart beror det inte bara på åldern vilka program som passar just ditt/dina barn men det kan vara en riktlinje.

Nickelodeon roar och utvecklar ditt barn - varje dag!

Något du undrar över? Läs våra vanliga frågor och svar här!