SKYLANDERS BESÖKTE KUNGSTRÄDGÅRDEN I STOCKHOLM

Skylanders - Frusna i vår värld, levande i deras!
Kaos har tagit över Skylands och förpassat Spyro och hans vänner till jorden där de är infrusna leksaker! Men genom att placera dem på Portal of Power kommer Skylanders till liv, får superkrafter och kan rädda Skylands ur Kaos klor.
Allt med din hjälp!

Skylanders fans och Nickelodeon fick en underbar helg fylld med sol, spel och aktiviteter när Skylandersturnén kom till Kungsträdgården i Stockholm.

Vid ingången till området stod Skylandersjätten Tree Rex och hälsade välkommen. Han var verkligen jättestor!

Inne på Skylanderområdet delades det ut klistermärken och armband till alla besökare. VI som besökte området fick också prova på att spela Skylanders och kunde utmana varandra i spelet på storbildsskärm. Vi kunde även ta foton mot en grön vägg så att vi klipptes in i Skylandersvärlden och det såg ut som om vi var inne i spelet. Eller för de som inte ville köa till det fanns där mansstora Skylanderfigurer som man kunde ta egna foton med. Och med tjejerna som gjorde tatueringar eller skylander ansiktsmålningar kunde det bli riktigt häftiga bilder.

Var du där? Då kanske du fastnade på en av de bilder Nickelodeon tog under eventet. Kolla in vår miniblogg här på sidan för att se foton från eventet!

För fler foton från helgen kan du också kika på Skylanders egen kampanjsida här

http://community.activision.com/community/activision/skylanders_tour/swedish/events/stockholm

Missade du vår förra tävling eller kunde inte komma på Skylanders event? Ingen fara, här nedan får du en ny chans att tävla om fina Skylanderspriser!

Priser
1-10 Sparkcykel och hjälm värde 1500kr
11-50 Ryggsäck värde 250kr
51-100 Mössa värde 150kr